Perhon Panimo

www.ravintolaperho.fi/panimo
Toiminnassa
1995
Paikkakunta
HELSINKI
Vuosituotanto
n. 3500 litraa
Tuotantoerä
120 litraa

Perhon Panimo on perustettu vuonna 1995 ja se toimii Helsingin Etu-Töölössä, Ravintolakoulu Perhon yhteydessä. Raaka-aineet ovat pääosin kotimaisia ja panimot olutmestareita ovat Sauli Jarva ja Seppo Honkanen.

Päätuotteena toimii Perhon Rohkea -olut, joka on kuparinruskea, hedelmäinen, suodattamaton ja täysmaltainen pintahiivaolut. Ravintola Perho valmistaa myös kausioluita, esimerkiksi Perhon Joulu ja Perhon Kevät joiden myynti tapahtuu Ravintola Perhon ja Etelä-Haagassa siaitsevan Haaga Innin kautta. [1]


Toiminimi:Perhon Panimo
Y-tunnus:0116845-4
Yritysmuoto:Säätiö
Perustettu:1995
Toiminta alkoi:1995
Toimiala:Keskiasteen ammatillinen koulutus
Pienpanimoliiton jäsen:Kyllä
Alkoholin valmistuslupa myönnetty:13.6.1995

Käyntiosoite:
Mechelininkatu 7
00100 Helsinki

LÄHELLÄ SIJAITSEVAT MUUT PIENPANIMOT

ETKO Brewing
32 metriä
Panimoravintola Bruuveri
73 metriä
Il Birrificio
1 km
Kurvin Panimo
2 km
Bryggeri Helsinki
2 km